Tapiolan nuoret sinfonikot

Tapiolan nuoret sinfonikot on pääosin Espoon musiikkiopiston opiskelijoista koostuva täysimittainen sinfoniaorkesteri. Orkesteri on monen nykyisen ja tulevan ammattimuusikon ja lukuisten lahjakkaiden musiikin opiskelijoiden innostuksen ja osaamisen yhteistulos.

Kehutun yhteissoiton ja soinnin taustalla on EMO:n orkesterikoulutusjärjestelmä, jonka ansiosta sinfoniaorkesteriin siirtyessään useimmat soittajat ovat paitsi oman instrumenttinsa haasteet hallitsevia muusikoita, myös kokeneita yhteismusisoijia.

Orkesterin toimintaan kuuluu olennaisena työskentely ammattikapellimestareiden kanssa. TNS tekee yhteistyötä myös eri festivaalien, ammattiorkestereiden, säveltäjien sekä upeiden eturivin muusikoiden kanssa, joita kuullaa säännöllisesti orkesterin solistina.

Ajankohtaista tietoa orkesterilaisille löytyy TNS blogista. Salasana intendentiltä.

Haluatko mukaan Tapiolan nuoriin sinfonikoihin?

Mestarit ja kisällit

Pe 1.2.2019 klo 19
Jonas Rannila, kapellimestari
Rebecca Roozeman, viulu
Tapiolan mestarit ja kisällit kohtaavat, kun Espoon musiikkiopiston sinfoniaorkesteri, Tapiolan nuoret sinfonikot, ja Tapiola Sinfonietta järjestävät yhteiskonsertin.
Mestarit ja kisällit -konsertissa kuullaan Sibeliuksen viulukonsertto EMOn kasvatin, nuoren ja lahjakkaan Rebecca Roozemanin tulkitsemana. Yhteiskonsertti huipentuu Modest Musorgskin Näyttelykuviin.

Liput: 11,50 / 6,50 € (lippu.fi)