Tapiolan nuoret sinfonikot

Tapiolan nuoret sinfonikot on pääosin Espoon musiikkiopiston opiskelijoista koostuva täysimittainen sinfoniaorkesteri. Orkesteri on monen nykyisen ja tulevan ammattimuusikon ja lukuisten lahjakkaiden musiikin opiskelijoiden innostuksen ja osaamisen yhteistulos.

Kehutun yhteissoiton ja soinnin taustalla on EMO:n orkesterikoulutusjärjestelmä, jonka ansiosta sinfoniaorkesteriin siirtyessään useimmat soittajat ovat paitsi oman instrumenttinsa haasteet hallitsevia muusikoita, myös kokeneita yhteismusisoijia.

Orkesterin toimintaan kuuluu olennaisena työskentely ammattikapellimestareiden kanssa. TNS tekee yhteistyötä myös eri festivaalien, ammattiorkestereiden, säveltäjien sekä upeiden eturivin muusikoiden kanssa, joita kuullaa säännöllisesti orkesterin solistina.

Ajankohtaista tietoa orkesterilaisille löytyy TNS blogista. Salasana intendentiltä.

Haluatko mukaan Tapiolan nuoriin sinfonikoihin?

Agenttivappu

Ma 30.4.2018 klo 15 ja 17 Louhisalissa
TNS:n perinteiset vappukonsertit toteutetaan agenttiteemalla. Konserteissa kuullaan tuttuja teemoja elokuvista ja sarjoista Erkki Lasonpalon johdolla. James Bond -klassikoita konsertissa tulkitsee 25-vuotista taiteilijauraansa juhliva Heidi Kyrö. Konserttien liput tulevat myyntiin 29.3. lippu.fi:hin.